Villa (1)
Regio's
Utrecht (1)
Plaatsen
Houten (1)

Over Utrecht

Deze provincie Utrecht is de kleinste provincie van Nederland, maar ondanks dat deze provincie zo klein is heeft Utrecht wel meer dan één miljoen. Een vakantie in Utrecht is volop genieten van rust, ruimte, natuur en cultuur. De provincie wordt gekenmerkt door een afwisselend landschap met veel natuurlijke schoonheden, dat uitnodigt tot wandelen en fietsen. Utrecht biedt alle ingrediënten voor een plezier weekendje weg of korte vakantie.

Natuur, cultuur en attracties in Utrecht

De provincie Utrecht beschikt over prachtige natuurgebieden zoals het Utrechtse Heuvelrug, het Eemland en de Gelderse Vallei. De duinen, bossen, polderlandschappen en heidevelden zorgen voor de prachtige natuurschoon. De provincie Utrecht heeft naast een prachtige natuur ook veel te bieden op het gebied van bezienswaardigheden. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de 114 meter hoge Dom of een bezoek brengen aan een evenement in de prachtige Jaarbeurs Utrecht. De stad Utrecht wordt ook wel klein Amsterdam genoemd. Deze bijnaam heeft Utrecht te danken vanwege de middeleeuwse binnenstad met een kronkelende gracht dwars door het centrum. Voor de sportliefhebbers is er nog de voetbalclub FC Utrecht! 

Weekend weg en vakantie aanbiedingen naar Utrecht

Beleef nu een vergetelijke tijd in de mooie provincie Utrecht. Boek een leuke vakantie naar de prachtige provincie Utrecht en geniet van sport, cultuur en natuur! De beste hotel en camping aanbiedingen naar Utrecht vindt u op Nederland Vakantie Atlas.

Lees meer

Atlas toppers in Utrecht

Villa Boomgaard

Villa Boomgaard

Utrecht Houten

Karakterisieke rietgedekte villa omringd door een monumentale fruitboomgaard op slechts 10 kilometer afstand van de gezellige winkelstad Utrecht met vele winkeltjes en terrasjes. Ideaal voor gezinnen met kinderen.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzeecom hotels, vakantiehuizen en vakantieparken aanbiedingen in Nederland aanbiedingen v.a. € 559,00