Hotel (1)
Plaatsen
Volendam (1)

Over Volendam

Volendam is een van de meest authentieke vissersdorpen in Nederland. Waar u nog dagelijks van de visvangst in de haven van Volendam kunt bezichtigen. Ook is er jaarlijks de Volendamse Kermis. Dit is een groot jaarlijks evenement in het eerste weekend van september. In dat weekend is in heel Volendam vier dagen lang een groot feestgedruis te horen. Een goede gelegenheid om dan een weekendje te verblijven in een hotel in Volendam. Er worden dan in heel Volendam allerlei traditionele spellen gespeeld als haringhappen, palingroken en zeilwedstrijden. Ook voor toeristen is er meer dan genoeg in Volendam te beleven. Een erg leuk souvenir is een traditionele foto in ouderwetse Volendamse klederdracht.

Verder is Volendam vooral een thuishonk van vele popgroepen en muzikanten, zoals BZN, Nick en Simon, de 3j\'s en natuurlijk Jan Smit.  Breng dus nu een bezoek aan het mooie Volendam en beleef een stukje ouderwets Nederland. De beste hotel aanbiedingen in Volendam zijn te vinden op Nederland Vakantie Atlas.

Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Volendam

Best Western Hotel Spaander

Best Western Hotel Spaander

Noord Holland Volendam

Best Western Hotel Spaander is een uitstekend driesterrenhotel gelegen in het centrum van Volendam aan de gezellige winkelstraat met vele leuke cafés en restaurants. Het hotel werd in de negentiende eeuw bezocht

door veel artiesten, waarvan de vel...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

VrijUit hotels, vakantiehuizen en vakantieparken aanbiedingen in Nederland aanbiedingen v.a. € 275,00