Hotel (11)
Villa (5)

Over Noord Holland

Noord-Holland is één van de dichtst bevolkte provincies van Nederland. Deze provincie staat bekend om de wereldberoemd hoofdstad Amsterdam. Maar naast een wereldstad beschikt Noord-Holland ook over gezellige badplaatsen zoals Callantsoog en Julianadorp. Kenmerkend voor Noord-Holland zijn de groene weides, prachtig gekleurde bloembolvelden, het vele water en de schitterende natuurgebieden.

Vakantie activiteiten Noord-Holland

Jaarlijks verblijven talloze toeristen in de Amsterdamse hotels. Naast Amsterdam liggen in Noord-Holland nog tientallen andere leuke plaatsen zoals Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort, Alkmaar of Hilversum. Bezoek eens de kaasmarkt in Alkmaar, de grootste zeesluizen ter wereld in Ijmuiden of de Frans Hals museum in Haarlem. Natuurlijk verdient Amsterdam ook een bezoek. Toeristische attracties in Amsterdam zijn het Anne Frank Huis, Van Gogh museum, tocht per rondvaartboot door de Amsterdamse grachten en het Rijksmuseum.  Ook de zee is dichtbij. In Bloemendaal en Zandvoort is het in de zomermaanden genieten op het strand en terras. Voetbalfans kunnen genieten van talloze grote voetbalclubs zoals AFC Ajax Amsterdam en AZ Alkmaar! 

Noord-Holland vakantieparken en hotels voor een scherpe prijs

Kortom tijdens een vakantie in Noord-Holland raakt u niet uitgekeken. 
Boek nu snel een vakantiepark of hotel naar uw keuze in het prachtige Noord-Holland en geniet van alle mogelijkheden dat deze provincie u kan bieden. Vergelijk en boek op Nederland Vakantie Atlas een voordelig verblijf op een vakantiepark of hotel in Noord-Holland. 

Lees meer

Atlas toppers in Noord Holland

Villa Weidezicht

Villa Weidezicht

Noord Holland Limmen

Luxe modern ingerichte villa met apart gastenverblijf op fietsafstand van strand en duinen ideaal voor twee samenreizende stellen.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzeecom hotels, vakantiehuizen en vakantieparken aanbiedingen in Nederland aanbiedingen v.a. € 840,00