Finse Bungalow
Geef uw mening

Finse Bungalow

Deze 6-persoons bungalow ligt op een zeer compleet familiepark nabij de grens van West-Brabant met België en de overgang met Zeeland. Het gaat hier om een zeer comfortabele, en van alle luxe

voorziene, vakantievilla. Het park is centraal gelegen in de bosrijke omgeving van Hoogerheide, en is daarmee een ideale verblijfplaats voor het hele gezin. Tal van mogelijkheden voor jong en oud zorgen voor het ultieme vakantiegevoel, zoals een overdekt zwembad, moderne bowlingbanen, een uitgebreide horeca (restaurant, Grand Café), een indoorgolfcentrum, fietsverhuur, 2 hardcourt buitentennisbanen (rackets zijn te huur) en midgetgolf. Sportief, recreatief en voor ieder wat wils! De temperatuur van het overdekte zwembad is voor beide baden ingesteld op 29° C. U kunt er meedoen aan de georganiseerde activiteiten of gewoon ontspannen baantjes trekken, alles is mogelijk in het overdekte zwembad, dat bestaat uit een recreatiebad (22 x 10 meter) en een peuterbad met stroomversnelling en waterpaddestoel. Tevens kunt u voor een drankje of een ijsje terecht in de aanwezige bar. Voor het huren van deze woning rondom carnaval, pasen, pinksteren, hemelvaart,kerst en oud % nieuw verwijzen wij u naar de voorwaarden om de exacte huurperiodes te bekijken.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Finse Bungalow in Hoogerheide, Nederland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
BungalownetZie site aanbieder€ 280,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Deze 6-persoons bungalow ligt op een zeer compleet familiepark nabij de grens van West-Brabant met België en de overgang met Zeeland. Het gaat hier om een zeer comfortabele, en van alle luxe voorziene, vakantievilla. Het park is centraal gelegen in de bosrijke omgeving van Hoogerheide, en is daarmee een ideale verblijfplaats voor het hele gezin. Tal van mogelijkheden voor jong en oud zorgen voor het ultieme vakantiegevoel, zoals een overdekt zwembad, moderne bowlingbanen, een uitgebreide horeca (restaurant, Grand Café), een indoorgolfcentrum, fietsverhuur, 2 hardcourt buitentennisbanen (rackets zijn te huur) en midgetgolf. Sportief, recreatief en voor ieder wat wils! De temperatuur van het overdekte zwembad is voor beide baden ingesteld op 29° C. U kunt er meedoen aan de georganiseerde activiteiten of gewoon ontspannen baantjes trekken, alles is mogelijk in het overdekte zwembad, dat bestaat uit een recreatiebad (22 x 10 meter) en een peuterbad met stroomversnelling en waterpaddestoel. Tevens kunt u voor een drankje of een ijsje terecht in de aanwezige bar.

Voor het huren van deze woning rondom carnaval, pasen, pinksteren, hemelvaart,kerst en oud % nieuw verwijzen wij u naar de voorwaarden om de exacte huurperiodes te bekijken.
 Lees meer bij Bungalownet
Uw zomervakantie in Finse Bungalow, Bron:
Uw vakantie in Nederland in Finse Bungalow (Bron: bungalownet)
  • Finse Bungalow