Hotel (3)
Regio's
Limburg (12)

Over Valkenburg Aan De Geul

Valkenburg is een echte Limburgse plek waar jaarlijks erg veel toeristen hun vakantie spenderen. Het leuke en ook bijzondere van Valkenburg is dat de hoogste berg van Nederland in Valkenburg ligt, genaamd de Cauberg. Jaarlijks wordt de Amstel Gold Race gehouden in Limburg en ligt de finish op het hoogste punt van de Cauberg. Ieder jaar doen allerlei grote wielrensterren mee aan deze race. Het is dus ook een van de hoogtepunten van het jaar. U kunt tijdens dit jaarlijks evenement verblijven in de vele hotels in Valkenburg. Ook kun je een leuke rondleiding maken door de Mergelgrotten van de Cauberg.

Verder heeft Valkenburg zich op de kaart gezet als echt kuuroord door de aanwezigheid van Thermea 2000. Andere attracties zijn het attractiepark de Valkenier, Sprookjesbos en diverse kastelen in en rondom Valkenburg. Valkenburg is uitgegroeid tot een van de belangrijkste trekpleisters van Limburg, met ruim een miljoen overnachtingen per jaar. Verder is Valkenburg erg populair voor romantische weekendjes weg in Nederland. Neem nu een kijkje in het prachtige Valkenburg en geniet van alle mogelijkheden die het mooie Limburg u kan bieden. Nederland Vakantie Atlas geeft een overzicht van goedkope hotels in Valkenburg.

Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Valkenburg Aan De Geul

Best Western Hotel Walram

Best Western Hotel Walram

Limburg Valkenburg Aan De Geul

Best Western Hotel Walram is een mooi 3-sterren hotel met overdekt zwembad, in het centrum van het gezellige Valkenburg en aan de oever van het riviertje de Geul. Het hotel is opgetrokken

in de typische Valkenburgse mergelsteen. Dit hotel...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

VrijUit hotels, vakantiehuizen en vakantieparken aanbiedingen in Nederland aanbiedingen v.a. € 301,00
Hotel Riche

Hotel Riche

Limburg Valkenburg Aan De Geul

Hotel Riche is een comfortabel en gastvrij viersterren familiehotel met een ongedwongen sfeer, uitstekende maaltijden en service. Voor de Vrij Uit gasten al sinds vele jaren een plezierige thuishaven in bruisend Valkenburg.

Het hotel is een prima ...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

VrijUit hotels, vakantiehuizen en vakantieparken aanbiedingen in Nederland aanbiedingen v.a. € 277,20
Hotel Schaepkens Van St. Fyt

Hotel Schaepkens Van St. Fyt

Limburg Valkenburg Aan De Geul

Hotel Schaepkens van St. Fyt staat al vele jaren in de brochure van Vrij Uit. Het hotel is omringd door prachtige tuinen en diverse terrassen. De omgeving leent zich uitstekend voor auto-,

fiets-, motor- en wandeltochten door het indrukwekkende Li...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

VrijUit hotels, vakantiehuizen en vakantieparken aanbiedingen in Nederland aanbiedingen v.a. € 210,00