Hotel (2)
Regio's
Limburg (12)

Over Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Limburg en ligt helemaal in het zuiden van Nederland. De mooie stad Maastricht is vooral bekend om de rivier de Maas die recht door de stad stroomt. Maastricht heeft een lange geschiedenis. Dat is goed te zien in het historische stadscentrum van Maastricht. Het bekendste plein van Maastricht is toch wel het Vrijthof. Jaarlijks vinden er op het Vrijthof tal van Maastrichtse evenementen plaats, zoals Winterland, de opening van het carnavalsseizoen en het Maastrichtse carnaval en het Preuvenemint.

\'s Avonds is er genoeg te beleven in Maastricht. Het rijke caféleven en tal van restaurants maken dat Maastricht de hoogste cafe dichtheid heeft van Nederland. De gezelligste cafés liggen aan het Vrijthof aan de Markt, het Onze-Lieve-Vrouwenplein en de Platielstraat. Tevens biedt de binnenstad van Maastricht een zeer ruim winkelaanbod aan. Het winkelcentrum wordt gekenmerkt door de gebruikelijk winkelketens, afgewisseld met kleine exclusieve winkels.
Verder staat Maastricht ook als studenten stad. Dat heeft Maastricht te danken aan de Universiteit van Maastricht en diverse Hogescholen.
De bekendste Nederlandse wielerwedstrijd, de Amstel Gold race, start ieder jaar vanaf de Markt in Maastricht. Er zijn veel toeristen die jaarlijks hetzelfde parcours afleggen, om deze loodzware route zelf te ervaren. Dit biedt u de mogelijkheid om het mooie heuvelachtige natuurgebied van Zuid-Limburg te verkennen. Boek dus nu snel uw vakantie naar het mooie Limburg.

Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Maastricht

Hotel Beaumont

Hotel Beaumont

Limburg Maastricht

Het viersterren familiehotel Beaumont is in 1912 gesticht en in de loop der jaren uitgebreid door het bijbouwen van een extra verdieping en het toevoegen van een aangrenzend pand in de Lage

Barakken. Het monumentale hoofdgebouw is gebouwd in 1885,...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

VrijUit hotels, vakantiehuizen en vakantieparken aanbiedingen in Nederland aanbiedingen v.a. € 497,00
Hotel/restaurant Vue Des Montagnes

Hotel/restaurant Vue Des Montagnes

Limburg Maastricht

Hotel/Restaurant Vue des Montagnes is een driesterrenhotel en is zeer centraal gelegen. Na een bezoek aan het gezellige Maastricht of een tocht door het Limburgse Heuvelland, kun je hier genieten van de

rust, de natuur en de gastronomische keuken....

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

VrijUit hotels, vakantiehuizen en vakantieparken aanbiedingen in Nederland aanbiedingen v.a. € 215,00