Fletcher Hotel-restaurant De Mallejan * * * *
Geef uw mening

Fletcher Hotel-restaurant De Mallejan * * * *

Het 4 sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan ligt op de Veluwe, op oude adellijke kroondomeinen. Het hotelcomplex dateert uit 1862 en beschikt over een rijke historie. Al sinds de 19e eeuw is

het luxe hotel in Gelderland een thuisbasis voor de oude landadel. Ook menig vorstenhuis verbleef in dit unieke centraal gelegen familiehotel op de Veluwe. Het landelijk gelegen Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan ademt een sfeer uit van landelijke geborgenheid en rust. Het is omringd door prachtige tuinen en een zonnig terras. Geniet van vorstelijke allure en ongedwongen gastvrijheid!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Fletcher Hotel-restaurant De Mallejan * * * * in Vierhouten, Nederland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Fletcher-algemeenZie site aanbieder€ 42,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Het 4 sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan ligt op de Veluwe, op oude adellijke kroondomeinen. Het hotelcomplex dateert uit 1862 en beschikt over een rijke historie. Al sinds de 19e eeuw is het luxe hotel in Gelderland een thuisbasis voor de oude landadel. Ook menig vorstenhuis verbleef in dit unieke centraal gelegen familiehotel op de Veluwe. Het landelijk gelegen Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan ademt een sfeer uit van landelijke geborgenheid en rust. Het is omringd door prachtige tuinen en een zonnig terras. Geniet van vorstelijke allure en ongedwongen gastvrijheid!
 Lees meer bij Fletcher-algemeen
Uw zomervakantie in Fletcher Hotel-restaurant De Mallejan * * * *, Bron:
Uw vakantie in Nederland in Fletcher Hotel-restaurant De Mallejan * * * * (Bron: fletcher-algemeen)
  • Fletcher Hotel-restaurant De Mallejan * * * *