Appartement 1
Geef uw mening

Appartement 1

Aan de rand van het dorp Ruurlo, in hartje Achterhoek, bevindt zich in een kleinschalig gebouw vier luxe en sfeervolle appartementen. Het complex is in 2005 gebouwd en de appartementen zijn geheel

allergeenarm ingericht. Er mag niet gerookt worden zodat ze ook bijzonder geschikt zijn voor mensen met klachten aan de luchtwegen. Dit appartement is geschikt voor maximaal 6 personen. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Een rondleiding door de boerderij behoort zelfs tot de mogelijkheden en als kinderen het leuk vinden mogen ze zelf helpen met het voeren van de kalfjes.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement 1 in Ruurlo, Nederland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
BungalownetZie site aanbieder€ 265,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Aan de rand van het dorp Ruurlo, in hartje Achterhoek, bevindt zich in een kleinschalig gebouw vier luxe en sfeervolle appartementen. Het complex is in 2005 gebouwd en de appartementen zijn geheel allergeenarm ingericht. Er mag niet gerookt worden zodat ze ook bijzonder geschikt zijn voor mensen met klachten aan de luchtwegen. Dit appartement is geschikt voor maximaal 6 personen. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Een rondleiding door de boerderij behoort zelfs tot de mogelijkheden en als kinderen het leuk vinden mogen ze zelf helpen met het voeren van de kalfjes.
 Lees meer bij Bungalownet
Uw zomervakantie in Appartement 1, Bron:
Uw vakantie in Nederland in Appartement 1 (Bron: bungalownet)
  • Appartement 1