Villa Wald 2
Geef uw mening

Villa Wald 2

Deze vrijstaande villa ligt op een kleinschalig vakantiepark. Vanwege de unieke locatie van de bungalows: op de rand van Nunspeet, bevindt u zich dichtbij de bewoonde wereld, doch ervaart u de locatie

alsof u zich midden in de bossen van de Veluwe bevindt. Door de unieke ligging aan de rand van de Veluwse bossen, en grenzend aan het Veluwemeer is de gemeente Nunspeet een aantrekkelijke recreatiebestemming. Het meer biedt in de zomer zeer veel recreatie mogelijkheden: windsurfen, zeilen, rondvaarten, vissen of zwemmen.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Villa Wald 2 in Nunspeet, Nederland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
BungalownetZie site aanbieder€ 255,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Deze vrijstaande villa ligt op een kleinschalig vakantiepark. Vanwege de unieke locatie van de bungalows: op de rand van Nunspeet, bevindt u zich dichtbij de bewoonde wereld, doch ervaart u de locatie alsof u zich midden in de bossen van de Veluwe bevindt. Door de unieke ligging aan de rand van de Veluwse bossen, en grenzend aan het Veluwemeer is de gemeente Nunspeet een aantrekkelijke recreatiebestemming. Het meer biedt in de zomer zeer veel recreatie mogelijkheden: windsurfen, zeilen, rondvaarten, vissen of zwemmen.
 Lees meer bij Bungalownet
Uw zomervakantie in Villa Wald 2, Bron:
Uw vakantie in Nederland in Villa Wald 2 (Bron: bungalownet)
  • Villa Wald 2