Studio
Geef uw mening

Studio

Het park, waarop deze vakantiewoning staat, is het best te omschrijven als compact en intiem. Op loopafstand (250 meter) van het historische centrum van Franeker. De ligging vormt een perfecte uitvalsbasis om

de rest van Friesland te ontdekken. Het park beschikt over eersteklas faciliteiten. Bowling met volautomatische puntentelling, fitness met computer gestuurd cardio-apparatuur, overdekte squash- en tennisbanen, aerobics-zaal, zonnebank, sauna, en een indoor midgetgolfbaan. Daarnaast bestaat er nog de mogelijkheid tot fiets- en kanoverhuur. U als gast kunt gratis gebruik maken van het naastgelegen overdekte zwembad met kinderbad, glijbaan, jetstreams en bubbelbad! Tot slot nog een aantal buiten faciliteiten: volleybalveld, basketbalplateau en jeau de boulesbaan.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Studio in Franeker, Nederland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
BungalownetZie site aanbieder€ 249,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Het park, waarop deze vakantiewoning staat, is het best te omschrijven als compact en intiem. Op loopafstand (250 meter) van het historische centrum van Franeker. De ligging vormt een perfecte uitvalsbasis om de rest van Friesland te ontdekken. Het park beschikt over eersteklas faciliteiten. Bowling met volautomatische puntentelling, fitness met computer gestuurd cardio-apparatuur, overdekte squash- en tennisbanen, aerobics-zaal, zonnebank, sauna, en een indoor midgetgolfbaan. Daarnaast bestaat er nog de mogelijkheid tot fiets- en kanoverhuur. U als gast kunt gratis gebruik maken van het naastgelegen overdekte zwembad met kinderbad, glijbaan, jetstreams en bubbelbad! Tot slot nog een aantal buiten faciliteiten: volleybalveld, basketbalplateau en jeau de boulesbaan.
 Lees meer bij Bungalownet
Uw zomervakantie in Studio, Bron:
Uw vakantie in Nederland in Studio (Bron: bungalownet)
  • Studio