Bungalow Adelhof 6A
Geef uw mening

Bungalow Adelhof 6A

Dit bungalowpark is schitterend gelegen in de bossen van Drenthe. Het is een gezellig park met kampeerplaatsen en 47 bungalows. Het park in combinatie met zijn mooie omgeving is geschikt voor

zowel jong als oud. De unieke ligging van de bungalows langs kronkelende wegen, prachtige bossen en kinderspeelplaatsjes zal het echte vakantiegevoel bij u teweegbrengen. Centraal gelegen bevindt zich de visvijver, waarin door iedereen naar hartelust gevist mag worden. Op nog geen kilometer afstand ligt het prachtige brinkdorp Vledder met vele interessante bezienswaardigheden. In deze omgeving vindt u tevens schitterende wandel- en fietsroutes die u leiden langs loof- en naaldbossen, heidevelden, vennen, pittoreske brinkdorpen, hunebedden en musea. De Vleddermarkten die in juli en augustus gehouden worden zijn zeker een bezoekje waard. Faciliteiten p het park zijn: verwarmd openlucht zwembad (toegang met Adelhofpas), recreatieteam (tijdens hemelvaart, Pinksteren en hoogseizoen), diverse kinderspeelplaatsen, All-weather tennisbaan, voetbal- en volleybalveld, midgetgolf, fiets- en skelterverhuur, restaurant, snackbar, kampwinkel, grote visvijver, fierljepschans en een wasserette.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Bungalow Adelhof 6A in Vledder, Nederland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
BungalownetZie site aanbieder€ 255,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Dit bungalowpark is schitterend gelegen in de bossen van Drenthe. Het is een gezellig park met kampeerplaatsen en 47 bungalows. Het park in combinatie met zijn mooie omgeving is geschikt voor zowel jong als oud. De unieke ligging van de bungalows langs kronkelende wegen, prachtige bossen en kinderspeelplaatsjes zal het echte vakantiegevoel bij u teweegbrengen.
Centraal gelegen bevindt zich de visvijver, waarin door iedereen naar hartelust gevist mag worden. Op nog geen kilometer afstand ligt het prachtige brinkdorp Vledder met vele interessante bezienswaardigheden. In deze omgeving vindt u tevens schitterende wandel- en fietsroutes die u leiden langs loof- en naaldbossen, heidevelden, vennen, pittoreske brinkdorpen, hunebedden en musea. De Vleddermarkten die in juli en augustus gehouden worden zijn zeker een bezoekje waard. Faciliteiten p het park zijn: verwarmd openlucht zwembad (toegang met Adelhofpas), recreatieteam (tijdens hemelvaart, Pinksteren en hoogseizoen), diverse kinderspeelplaatsen, All-weather tennisbaan, voetbal- en volleybalveld, midgetgolf, fiets- en skelterverhuur, restaurant, snackbar, kampwinkel, grote visvijver, fierljepschans en een wasserette.
 Lees meer bij Bungalownet
Uw zomervakantie in Bungalow Adelhof 6A, Bron:
Uw vakantie in Nederland in Bungalow Adelhof 6A (Bron: bungalownet)
  • Bungalow Adelhof 6A