Villa Martensplek nr. 23
Geef uw mening

Villa Martensplek nr. 23

Aan de rand van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland is een uniek villaparkje gerealiseerd. Het geheel is prachtig gelegen nabij het dorpje Tiendeveen, circa 10 kilometer van Hoogeveen, te midden

van een lieflijk landschap met talloze vennetjes en bossen. De luxe villa?s liggen direct aan een golfbaan en zijn gelegen op kavels van ruim 600m2. Op dit villapark bevind u zich in een van de mooiste plekken in Drenthe. De provincie ademt uit zichzelf al een gevoel van natuur en rust uit, en dat wordt in de omgeving van Tiendeveen nog eens bekrachtigd. Maar ook buiten Tiendeveen laat Drenthe haar schoonheid zien. Binnen een straal van twintig kilometer bevinden zich bijvoorbeeld al drie boswachterijen (Gees, Dwingelo, Ruinen), en het Nationaal park Dwingelderveld. Het park is prachtig gelegen aan de rand van natuurgebied Goudplevier. Dit natuurgebied wordt door natuurmonumenten ontwikkeld tot een landschapspark van duizend hectare groot.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Villa Martensplek Nr. 23 in Tiendeveen, Nederland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
BungalownetZie site aanbieder€ 480,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Aan de rand van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland is een uniek villaparkje gerealiseerd. Het geheel is prachtig gelegen nabij het dorpje Tiendeveen, circa 10 kilometer van Hoogeveen, te midden van een lieflijk landschap met talloze vennetjes en bossen. De luxe villa?s liggen direct aan een golfbaan en zijn gelegen op kavels van ruim 600m2. Op dit villapark bevind u zich in een van de mooiste plekken in Drenthe. De provincie ademt uit zichzelf al een gevoel van natuur en rust uit, en dat wordt in de omgeving van Tiendeveen nog eens bekrachtigd. Maar ook buiten Tiendeveen laat Drenthe haar schoonheid zien. Binnen een straal van twintig kilometer bevinden zich bijvoorbeeld al drie boswachterijen (Gees, Dwingelo, Ruinen), en het Nationaal park Dwingelderveld. Het park is prachtig gelegen aan de rand van natuurgebied Goudplevier. Dit natuurgebied wordt door natuurmonumenten ontwikkeld tot een landschapspark van duizend hectare groot.
 Lees meer bij Bungalownet
Uw zomervakantie in Villa Martensplek Nr. 23, Bron:
Uw vakantie in Nederland in Villa Martensplek Nr. 23 (Bron: bungalownet)
  • Villa Martensplek Nr. 23