Campings Nederland

Soorten campings Nederland
Er zijn op dit moment allerlei soorten campings: kindvriendelijke campings, kleine campings, 5 sterren campings en goedkope campings. De meeste campings beschikken over kindvriendelijke faciliteiten zodat ze zich een kindercamping kunnen noemen. Denk maar aan binnen en buiten zwembaden, speeltuinen, bowlingbaan, midgetgolfbaan en animatieprogramma. Kinderen amuseren zich op een knutselmiddag, zeskamp of kinderdisco. Tegenwoordig zijn er campings die van alle luxe voorzien zijn: wasmachines, luxe sanitair en welnesscentrum. Sommige campings hebben bijna net zoveel kampeerders dan het aantal inwoners van een groot dorp. Als u voor de rust op kampeervakantie gaat dan past een kleine camping waarschijnlijk beter bij u. Kleine campings liggen meestal verscholen in prachtige natuurgebieden zoals De Peel of de Kempen.

Verblijfsmogelijkheden campings Nederland
Er zijn verschillende soorten verblijfsmogelijkheden op een camping. U kunt ervoor kiezen om een een eigen caravan mee te nemen. Maar als u geen zin heeft om een tent op te zetten wanneer u bent aangekomen op de camping, dan raden we u aan om een stacaravan of een bungalow te huren. Daarnaast hebben nog verschillende campings de mogelijkheid om een chaletje of vakantiehuisje te huren. U bent tijdens uw verblijf op een camping in  een chalet, stacaravan of bungalow van alle gemakken voorzien. Het gehuurde huisje of bungalow beschikt over alle faciliteiten: terras, keuken, woonkamer, bedden en sanitair.

Kortom, als u nu op zoek bent naar een kindvriendelijke camping, 5 sterren camping of een kleine camping, Nederland biedt alle soorten campings aan. Kamperen in Nederland is één groot succes!